MENU

6 Keskustakirjasto Oodi

Helsingin Keskustakirjasto Oodi on Suomen uusi kansallisaarre. Mekin olimme rakentamassa sitä. Toimitimme yleisöportaiden teräsaskelmiin ja lepotasoille askelääniä vaimentavat betonikuoret, sisustusbetonista. Kirjaston on suunnitellut Arkkitehtitoimisto ALA.
Read More ›

17 Näyttelykeskus Emman kahvila

Uudistetun kahvilan kookkaat betonipenkit ja kahvipöydät. Kahvila sijaitsee Espoon Tapiolassa WeeGee-talossa, joka on Suomen suurin näyttelykeskus. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehtiprofessori Aarno Ruusuvuori, joka oli tiukka modernisti. Hän suunnitteli useita kuuluisia betonirakennuksia. “Rouhea” betoni ja massiiviset penkit osuvat erinomaisesti Aarnon tyyliin.
Read More ›

11 Kauppakeskus REDI

  Rouheaa betonia suoraan muotista.
Read More ›

12 Porin teatteri

Porin historiallinen teatteritalo on peruskorjattu. Teatterissa on 1880-luvulla valmistunut vanha puoli ja 1970-luvulla valmistunut uusi puoli. Suojellun kohteen sisustuksen on suunnitellut arkkitehti Liisa Säämäki.
Read More ›

25 Helsingin Kaupunginteatteri

Palvelutiski sisääntuloaulassa. Valkobetonia.
Read More ›

24 Ravintolan pöydät ja tiskit

Ravintola Farang, Tukholma Taukokahvilat, Porin teatteri Kulttuurikeskus Emman ravintola, Tapiola, Espoo Opiskelijaravintola Metropolia, Martinlaakso Brewdog Bar, Helsinki Ahorita, meksikolainen ravintola, Helsinki Kahvila Siili, Helsinki
Read More ›

28 Brewdog bar Helsinki

Viiskulmassa sijaitsevassa baarissa on sisustusbetonista pitkä baaritiski, sivubaari, baarien jalkalistat, pullohylly ja 5 toilettien käsienpesuallasta.
Read More ›

27 Pesualtaita julkisiin tiloihin

Käsienpesualtaat ja allastasot mittatilaustyönä julkisiin kohteisiin. Olemme toimittaneet pesualtaita ravintoloihin, hotelleihin, edustustiloihin, kirkollisiin rakennuksiin, yliopistoihin, kouluihin ja muihin julkisiin rakennuksiin. Toteutamme myös suunnittelijoiden omia malleja kohteen ehdoilla.
Read More ›

3 Betonipenkit

Betonipenkit valmistetaan mittatilauksena. Penkki valmistetaan käyttötarkoituksesta riippuen viimeistellystä tai rouheasta betonista. Betonipenkki sopii myös ulkokäyttöön. Valmistamme myös julkisiin tiloihin sopivia penkkejä ja yhteensopivia roska-astioita.
Read More ›

18 Betonipöydät

Valmistamme mittatilaustyönä betonista kaikenlaisia pöytiä; ruokapöydät, sohvapöydät, kahvilan pöydät, tarjoilutiskit ja myyntitiskit. Betonipöytä voi olla pyöreä tai kantikas ja jalka korkea tai matala. Kansi voi olla viimeisteltyä tai rouheaa betonia ja jalat puuta, terästä tai betonia.
Read More ›