MENU

12 Porin teatteri

Porin historiallinen teatteritalo on peruskorjattu. Teatterissa on 1880-luvulla valmistunut vanha puoli ja 1970-luvulla valmistunut uusi puoli. Suojellun kohteen sisustuksen on suunnitellut arkkitehti Liisa Säämäki.
Read More ›

25 Helsingin Kaupunginteatteri

Palvelutiski sisääntuloaulassa. Valkobetonia.
Read More ›

3 Betonipenkit

Betonipenkit valmistetaan mittatilauksena. Penkki valmistetaan käyttötarkoituksesta riippuen viimeistellystä tai rouheasta betonista. Betonipenkki sopii myös ulkokäyttöön. Valmistamme myös julkisiin tiloihin sopivia penkkejä ja yhteensopivia roska-astioita.
Read More ›

27 Pesualtaita julkisiin tiloihin

Käsienpesualtaat ja allastasot mittatilaustyönä julkisiin kohteisiin. Olemme toimittaneet pesualtaita ravintoloihin, hotelleihin, edustustiloihin, kirkollisiin rakennuksiin, yliopistoihin, kouluihin ja muihin julkisiin rakennuksiin. Toteutamme myös suunnittelijoiden omia malleja kohteen ehdoilla.
Read More ›

24 Ravintolan pöydät ja toiletit betonista

Ravintola Farang, Tukholma Taukokahvilat, Porin teatteri Ravintola Goto, Vanha Rauma Brewdog Bar, Helsinki Ahorita, meksikolainen ravintola, Helsinki Kahvila Siili, Helsinki Opetusravintola Tredu, Tampere
Read More ›

18 Betonipöydät

Valmistamme mittatilaustyönä betonista kaikenlaisia pöytiä; ruokapöydät, sohvapöydät, kahvilan pöydät, tarjoilutiskit ja myyntitiskit. Pöytätason muoto voi olla pyöreä tai kantikas ja jalka korkea tai matala. Kansi voi olla viimeisteltyä tai rouheaa betonia ja jalat puuta, terästä tai betonia
Read More ›

28 Brewdog bar Helsinki

Viiskulmassa sijaitsevassa baarissa on sisustusbetonista pitkä baaritiski, sivubaari, baarien jalkalistat, pullohylly ja 5 toilettien käsienpesuallasta.
Read More ›

23 Ammattiopisto Tredu, Tampere

Seitsemän WC:n allastasot valkoisesta sisustusbetonista. Betonialtaat on valettu samaksi kappaleeksi massiivisen betonitason kanssa. Betonin pinta on hiottu puolimataksi.
Read More ›

8 Sokos Hotelli Villa, Tampere

99 loft kylpyhuonetta, joissa Ramppi betonialtaat. Hotelli on rakennettu vanhaan viljamakasiiniin. Betonialtaat sopivat hyvin yhteen huoneissa näkyvien betonirakenteiden kanssa.
Read More ›