MENU

Toimitamme tuotteitamme sekä yksityisiin, että julkisiin kohteisiin. Yksityisille asiakkaille toimitamme eniten kylpyhuonealtaita, keittiötasoja ja pöytiä. Julkisiin kohteisiin toimitamme WC-altaita ja ravintoloiden tarjoilutiskejä. Myös edustus- ja taukotilojen keittiöt ovat tavallisia.

Betonitasot valmistetaan pääasiassa mittatilaustyönä. Tuotteet valetaan ja viimeistellään tehtaalla asennusvalmiiksi. Valan-käsienpesualtaat ja -pöydät ovat vakiokokoisia ja niitä saa usein suoraan varastosta.

Emme toimita sisustusbetonia, muotteja tai muita tarvikkeita tee-se-itse-tarkoitukseen.Emme myöskään vala tasoja tai lattioita paikalla asiakkaan tiloissa.

Tuotteittemme avulla suunnittelijat voivat luoda omaperäisiä ratkaisuja kohteisiin, joihin vakiotuotteet eivät mittojen puolesta sovi tai joihin asiakas haluaa tavanomaisesta poikkeavia uniikkeja ratkaisuja. Suunnitteluohjeita löytyy Ohjeet/Ehdot-sivulta.

Mittatilaustuotteille ei ole olemassa vakiohinnastoa, vaan tarjoamme jokaisen kohteen erikseen. Tarjouspyynnön voi lähettää osoitteeseen posti@sisustusbetoni.fi. Ohjeet/Ehdo-sivulla on ohjeita tarjouspyynnön laatimiseen.

Kun kaupasta on sovittu, laadimme tuotantopiirustukset yhteistyössä tilaajan tai hankkeessa mukana olevan suunnittelijan kanssa. Pääkaupunkiseudulla tarjoamme tarvittaessa myös mittauspalvelun.

Toimitusaikamme on yleensä 5 viikkoa siitä, kun piirustukset vahvistetaan tuotantoon.

Kuljetusliike toimittaa valmiit tuotteet kuormalavoille pakattuna asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Sisäänkanto ei sisälly kuljetusliikkeen toimeksiantoon. Pääkaupunkiseudulla tarjoamme tarvittaessa myös sisäänkannon, paikalleennoston ja asennuksen.

Tarkemmat toimitusehtomme ovat Ohjeet/Ehdot-sivulla.