MENU

U-penkit sisäkäyttöön

Penkkejä valmistetaan kolmea vakiokokoa ja neljää vakioväriä. Koot ovat 120 cm, 180 cm ja 240 cm. Kaikkien penkkien korkeus on 42 cm ja syvyys 40 cm. Vakiovärit ovat: Betoninharmaa, Tumma betoni, Valkobetoni ja Valkoharmaa. Värimalleja on saatavana. Tarkemmat tiedot ja hinnat löytyvät täältä PDF tuotelehdestä. Lisävarusteet: LED urat, nahka- ja kangaspehmusteet. Erikoisvärejä ja -kokoja valmistetaan tilauksesta. Saatavilla myös DWG- ja STEP-tiedostoina pyydettäessä.
Read More ›

Betonipöydät

Valmistamme mittatilaustyönä betonista kaikenlaisia pöytiä; ruokapöydät, sohvapöydät, kahvilan pöydät, tarjoilutiskit ja myyntitiskit. Betonipöytä voi olla pyöreä tai kantikas ja jalka korkea tai matala. Kansi voi olla viimeisteltyä tai rouheaa betonia ja jalat puuta, terästä tai betonia.
Read More ›

Mall of Tripla Betonipenkit

Betonipenkit on suunnitellut sisustusarkkitehti Jouni Leino. Samanlaisia penkkejä on myös Pasilan Rautatieasemalla. Penkeissä on matkapuhelimen latausmahdollisuus.
Read More ›

Pasilan rautatieasema

Pasilan asema on Suomen toiseksi suurin rautatieasema. Sen kautta kulkee vuorokaudessa noin 900 junaa. Asema on suorassa yhteydessä Pohjoismaiden suurimpaan kauppakeskukseen Mall of Triplaan. Asemalla on 14 betonipenkkiä, jotka on suunnitellut sisustusarkkitehti Jouni Leino.
Read More ›

Betonipenkit mittatilauksena

Betonipenkit valmistetaan mittatilauksena. Penkki valmistetaan käyttötarkoituksesta riippuen viimeistellystä tai rouheasta betonista. Betonipenkki sopii myös ulkokäyttöön. Valmistamme myös julkisiin tiloihin sopivia penkkejä ja yhteensopivia roska- ja istutus-astioita.
Read More ›

Ulkokalusteita sisustusbetonista

Valmistamme mittatilaustyönä ulkokäyttöön suunniteltuja penkkejä, pöytiä, roska-astioita, istutusastioita ja hormittomia bio-takkoja.
Read More ›